top of page

Easypc Tech

“Creativity is  just connecting  things” 

—  Steve jobs

ENKELT

Hos EasyPC Tech är det viktigt att det ska vara enkelt och snabbt för kunden att kunna få hjälp genom garanterad respons inom 24h från att förfrågan skickats och en offert presenterad inom 7 arbetsdagar.

 

Betalning sker via faktura och från och med 1 augusti 2016 omfattar RUT-avdraget även IT-Tjänster. Mer om RUT-avdrag här

KREATIVT

Vi strävar efter enkla, säkra och eleganta lösningar som är billiga och hållbara. För att nå det målet är det viktigt att tänka utanför boxen och hitta kreativa sätt att tackla problemet från olika vinklar tills man hittar den perfekta lösningen för just dig!

Du som kund får alltid vara med och skräddarsy din lösning så den passar din både din smak och din plånbok.

TRYGGT

Trygghet är alltid viktigt för oss och därför har du alltid en 30 dagar garanti vilket betyder att om problemet dyker upp igen inom dessa 30 dagar får du 100% av pengarna tillbaka.

 

Om jag inte kan hjälpa dig med ditt problem kostar det heller ingenting och jag hjälper dig att få kontakt med någon som kan assistera dig. 

Datorer

mobilen

nätverk

EasyPC Tech bygger

och uppgraderar

datorer på beställning där vi tillsammans plockar ihop en dator som passar DIG! 

 

Vi felsöker, reparerar och städar din MAC eller PC samt uppdaterar ditt virusskydd för en smidig, säker och trevlig datorypplevelse.

Är din skärm trasig, laddar inte din mobil eller tar batteriet slut på nolltid? Vi lagar din iPhone med säkra reservdelar snabbt och smidigt. 

Vi erbjuder även kontinuerliga backuper av din iPhone eller iPad för att se till att det ska finnas en uppdaterad säkerhetskopiering vid skada eller borttappning.

Räcker inte ditt Wi-Fi till favoritplatsen i soffa eller är det långsamt när du försöker kolla på din favoritserie på netflix? 

 

EasyPC Tech hjälper dig

med dina nätverksproblem samt underlättar din vardag

med kreativa och säkra nätverkslösningar.

annat

EasyPC Tech löser självklart andra problem som kan dyka upp rörande till exempel tv, ljudanläggningar, skrivare osv. Tveka aldrig om att höra av dig!

Vi ger dig gärna råd vid inhandling av elektronik och vi hjälper dig gärna att skapa en hemsida och annat rörande grafisk design.

Hör av dig så hittar vi en lösning!

VEM ÄR JAG?

Jag är en 18 år gammal kille som bor i Kjula som ligger strax utanför Eskilstuna. Jag har så länge jag kan komma ihåg haft en kärlek till tekniken och den har drivit mig till att utmana mig själv att lära mig nya saker. Därför har jag valt att använda mina kunskaper genom att fungera som en lokal IT-konsult med målet att hjälpa så många som möjligt samt fortsätta utveckla mina kunskaper.

VAd har jag gjort?

Jag har som sagt alltid haft kärlek till tekniken och under mina 17 år har jag hunnit lära mig mycket om olika operativsystem samt apparater och jag har även byggt min egna dator men också bytt batteri i min iPhone 6 och fungerat som IT-Support bland bekanta där jag löser problem som t.ex. Återskapande av förlorade dokument och nätverksproblem.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

kontakta mig

Det finns flera olika sätt att kontakta EasyPC Tech och vi garanterar svar inom 24 timmar!

Emaileasypctech@outlook.com

Telefon: +46(0)73-570 73 27

Det går lika bra att skicka ett sms som att ringa!

Tack! Meddelande skickat.

PRISER

Här hittar du den officiella prislistan för 2018

VILLKOR

Här hittar du våra garanti samt avtalsvillkor

bottom of page